Probíhá rekonstrukce restaurace!
Probíhá rekonstrukce restaurace!
Těšíme se na vás v březnu s novým konceptem a upgradovaným týmem.
Kavárna je stále otevřená.
Tým Becherplatzu
Probíhá rekonstrukce restaurace!
Těšíme se na vás v březnu s novým konceptem a upgradovaným týmem.
Kavárna je stále otevřená.
Tým Becherplatzu
Restaurace po 10ti letech přichází s novým konceptem i upraveným interiérem. Lídr týmu Becherplatzu se stává přední karlovarský šéfkuchař Pavel Provázek.
„Užij si jídlo a pití.“ „Užij si tradici a umění.“
V našich jídlech, nápojích, interiéru a vůbec celé atmosféře podniku spojujeme tradice s uměním.
Přirozeně používáme ty nejlepší lokální a sezónní suroviny. Věříme že Vaše návštěva bude pro Vás nevšedním zážitkem. To je nový koncept karlovarské restaurace Becherplatz s šéfkuchařem Pavlem Provázkem.
Název Becherplatz je odkazem na tak zvaný Zlatý věk Karlových Varů. Na přelomu 19. a 20. století v tomto místě prosperovala rodina Becherů, která v budově sídlila 140 let. V tomto prostoru se téměř 200 let vyráběl a v starobylých sudech zrál známý bylinný likér. Karlovy Vary měly od dob Karla IV. 12 léčivých pramenů. Navštivte místo, kde před 200 lety vytryskl na povrch země 13. pramen s léčivými účinky Becherovka! Pivovar Karel IV., restaurace a kavárna Becherplatz zde funguje od roku 2012. Areál, který patří podnikateli Karlu Holoubkovi, nyní též nabízí návštěvníkům muzeum výroby světoznámého karlovarského likéru také apartmány, obchody a kanceláře.
Místo likéru se zde nyní vaří podle původní receptury světlé pivo Karel IV.
Prohlédněte si Becherplatz z pohodlí své židle.
Díky streetview si dnes můžete na Google mapách prohlédnout snad půlku světa. Dříve jsme do streetview přidali i Becherplatz. Interiér je nyní už v nové podobě.